Förlåt!

Jag är jätte ledsen för den kassa uppdateringen igår men jag hade verkligen inte tid och inte tillgång till data för den delen heller.. Blogg.se appen har fuckat upp sej så jag kan inte logga in, irriterade? JAA
 
Iallfall, jag tänkte berätta mer om igår, Jag och Moa mötte upp Denice i täby och fikade och kollade lite i affärer.
Sen drog vi till Vallentuna träffade lite folk. Sen slaggade jag med Moa, Dennis och Denice som jag skrev i förra inlägget haha, sen kom Anton oxå btw. Jag har precis duschat och käkat. Har kusinerna här så ska väl gå ner och vara lite social. Ikväll åker jag till pappa, sen får vi i se vad jag hittar på för någe :)
             
 

Min dag

Hola!! Idag drog jag och moa till täby och mötte upp Denice sen träffade vi Dennis och drog till vallentuna slaggar iallfall med denice moa och dennis inatt men hejdå
 

OMG OMG de här får ni inte missa!!!!!!!

 

Rubrik jao

Nu så sitter jag hemma hos Moa, vi var i brottby och träffade Ralle osv.. Köpte även hårfärg till Moa hon har lyckats bli grå hårig, hahah min lilla tant!! Jag har tyvärr inget kul att berätta.
Fyller år om tio dagar.. Vad ska man hitta på då da? Får tänka ut något för jag har verkligen ingenaning.
Någon som har nån idé?! Men ha en bra kväll alla. P U S S 

Hemma i kära Brottby

Hejsan, ni är jag hemma en snabbis ska käka lite nu sen tar jag bussen till Moa, vi har inte träffats på över en veckan. Vi har såå mycket att snacka om. Jag slaggar där iallfall ikväll vet jag inte vad vi hittar på :)
Jag ska fixa mej lite smått osv nu så vi hörs! P U S S 
Jag måste erkänna att vi är ganska söta...

Jag saknar er

+massa andra såklart, jag sknar er alla!! 

It's like im finally awake and you're just a beautyful mistake.

 
Hejsan alla som läser de här...Idag drog jag och cissi in till Stan med grabbarna, Jesper, Alex och casper :) Det var super telivgt vi gick runt och kollade i massa affärer i de fina vädret. Sen vid sex drog dom hem och jag och Cissi åkte till Grönan och mötte upp lite folk och bara chillade där hela kvällen. Nu är vi iallafall hemma och vi har precis käkat middag. Man var ju inte lite hungrig efter att inte ätit på hela dagen. Cissi har typ däckat redan så  jag ska försöka uppdatera nåra inlägg innan jag oxå sommar. Puss hörs snart. 
träffade även på Danny inne i stan, Jag fick typ värsta paniken. Haha.. Grymt snygg är han iallfall.
Ni kan ju skippa att kolla på mej osv..
Älskar keppsen! 

Grönalund

Hello, nu så sitter jag i soffan med min funa vän Cissi vi har nyss vart ute lite och snart så ska vi till Grönan och träffa nåra kompisar så vi är nog där hela kvällen så de blir nog trevligt skulle jag tro :)
Imorgon så kanske jag ska träffa Moa. Saknar henne grymt!! Men ja.. Har inte så mycket mer att säga så vi hörs. P U S S 
 

Dagens outfit!

Jacka: Hm
Tröja: Gina 
Byxor: U-turn 

I love you but i can't show it, I want you but you cant know it. I need you but i know it'll never be, if you only needed me too.

Lätt förtjänade pengar..

Genom att slå sönder en bil fick vi 200 spen, haha hur nice lixom??

Suttit och snckat med Cathrin i 2 timmar

God kväll, (wft, haha.) Jag och cissi har suttit i köket och snackat med med mina underbara halv mamma i köket hur länge som helst, haha nu har vi en tripp till Norrköpning om två veckor oxå så de är awesome. 
Nu så kom Jesper och Casper hem så vi tänkte vara lite sociala, cissi slaggar iallafall här hela veckan.
körde på mittbena idag :)

Två nya tröjor

Aquaria

Idag drog jag och Cissi till Aquraia och myste och sen drog vi och shoppade lite :) Sjukt mycket rea ju!
Vi kom hem vid åtta typ och nu ska ska vi gå ner och käka lite och sen går vi väl till centrum och köper godis och annat gått till kvällen. Men nu måste jag gå ner och käka så vi hörs. P U S  S 

Förlåt!

Hejsan älsklingar, förlåt för att jag inte har uppdaterat så bra men jag har inte hafft något internet i småland. Men vi är hemma i stockholm igen iallfall. Vi åkte hem lite tidigare för att de var så dåligt väder och då hade vi inget att göra, haha rasstlösa ungar i våran familj!! Men jag ska försöka uppdatera mycket under kvällen. 
Jag orkar inte ladda upp alla bilder från landet nu så dom kommer i lite olika inlägg. P U S S 
fina klassik och jag :) 

i don't say I love you to hear it back. I said it to makw sure you knew.

Glad midsommar babes!

Hello, Har hafft en underbar dag idag här på landet! VI har åkt vattenskoter med ring efter och massa annat kul :) När jag och Cissi åkte tillsammans var vi skit nära på välta, haha de var skit läskigt :D Snart så ska vi käka Hörs snart :) 
 
 
Chillar lite på ena vattenskotern you know ;)
Två taggade brudar för att åka ring!!

mer bilder...

Vi ba kör!

Hola! Jag tänkte bara säga att vi har de grymt här, skit bra väder och massa kul! Idag har vi bara chillat, spelat kubb och åkt mini motorcykel. Haha sjukt kul :) Nu sitter jag med Cissi, Alex och Jepser och snackar och lysnar på musik. Simon och Casper är någonstans men dom kommer nog oxå snart. 
Bara så ni vet så kommer jag mest ladda upp bilder den här veckan men jag ska försöka skriva så mycket jag hinner. Puss
 

Framme!!

 

skitsamma, Två ord i ett som vi säger för att göra livet här på jorden lätt.

Mys med dom bästa

Hejsan, Nu så sitter jag i mitt rum med Cissi, Alex och Jesper :) Jag och Cissi drog ganska tidigt från grönan men de var skönt!! Vi drar till Småland imrron ganska tidigt så vi ska väl kolla på nån film nu och bara chilla och äta godis. När vi kommer hem om en vecka så kommer vi komma med tusentals bilder, bokstavligten!!
Men nu så ska jag vara lite social. P U S S 

Bilder från idag

Nu taggar vi till grönan!!

Packa packa packa

hejsan, just nu håller jag på att försöka förstå mig på nya blogg.se Fattar typ nada... xd 
Men ja.. Jag håller på att packa för fullt för imorgon så drar jag och Cissi till huddinge är där ett tag lämnar våra feta väskor sen är vi hela kvällen på grönan, sen tidigt på torsdagen åker vi till småland!! Så är vi där en vecka med underbara människor :) Jag tror att de blir hur grymt som helst. PUSS
Hetingarna Julia och Viktor ;) och Cissi är ju rätt så söt där nere i hörnet oxå :D 

Slaggar hos Mooa Tooa

Hejsan svejan, vi kom hem till moa för en timme sen typ vi har vart i centrum, ormsta, ekskogen osv..haha ni fattar.. :) Vi har iallfall träffat Lemonia, Claudia, Carro och Agnes :) Så de var trevligt!
Imorron ska vi träffa dom igen + rebecca tror jag Men nu så ska jag vara lite social här så ha de så bra så hörs vi godnatt! :love:

haha, i gb förra årer

you're one i A million

Videoblogg!

Jag vill oxå till turkiet nu..

Fan vad alla åker till tirket nu då.. Jag vill oxå!! Orkar inte det här jävla regnet :(
Men i höst då jävlar!!! Fan vad awesome de kommer blir då, för då är de min tur att åka till mitt kära turkald :D
Har typ vat där 6 gånger, bästa platsen på jorden (L) Det kommer bli så jävla grymt, helt sjukt vd jag längtar
Ska dit med Alex, Jepser, Simon, Tim och CISSSSSII. Kommer bli galet :D :D :D
förra året typ när vi var där :)

Goodbye my lover, goodbye my friend...

if i hadn't met you, i wouldn't like you.
If i hadn't liked you, i wouldn't love you.
If i hadn't love you,  i wouldn't miss you.
BUT I DID, I DO ADN I WILL.

Fixar lite med bloggen!

Hejsan :) Jag håller på att fixa lite med bloggen, ska försöka fixa ny design snart oxå. Kul mitt lite nytt ibland.
Idag så vet jag inte vad som häder eftersom de inte är de roligaste vädret osv..Men de skulle bli fint i kväll så träffar väl nåra kompisar då, kanske skulle till vicke men jag har inte får tag på Moa än så vi får se :)
Men ha de bra så hörs vi snart. Puss :love:
Åhh..Saknar! Wille, Sanna och jag för ganska längesen som ni ser på datumet!
Puss på er mina pluttisar!! :blush:

im a lover not a fighter, but i'll fight for what i love

 

 

Rubriken sparang dit ---->

Blir sjukt irriterad på blogg.se!! Jag skrev skit mycket och sen bara försvann allt som varnligt.. -.-''
Jag orkar inte skriva om allt men jag tänkte bara berätta att vi drog till haket vid typ nio och kollade på fotboll med massa kompisar så de var treligt :) Jag kom hem för ett tag sen och ska väl sova snart, är jätte trött.
Puss, Godnatt

Mina favoriter!!

Snart så kommer Annabell och Moa hit så ska vi bara ta de lungt och kolla på nån film och äta godis :) så de blir nog mys, puss

Mins de som igår första gången som du log, som om jag snubblade pladask på marken och bara dog.

Om igår osv..

Hola, Jag är hemme en snabbis nu ska käka dusch och sova en timme sen så ska jag träffa Annbell och Moa igen, vi hittar väl på något kul ikväll antar jag :) Igår så drog jag och moa till vallentuna och träffade Annabell +massa andra på Nova, fast vi gick typ mest runt i centrum. Sen kollade vi på Niklas och typ käkade.
Sen drog vi alla hem till Vicke och slaggade där så de var mys :) Imorse gjorde jag och Annabell pankakor till alliphoppa. Vi är så snälla :D haha!! Men jag är så grymt cp trött och har sjukt ont i huvet så vi hörs senare.
P U S S.
Cissi och Jag, Älskar dej syster ryster!!

Mot Nova sen badberget

Hejsan, är hemma en snabbis nu, har skit brottom!! Jag ska byta om och käka sen så möter jag upp Moa så drar vi till Vallentuna och drar till Nova och träffar massa kompisar :) Sen drar vi till Badberget tror jag, de är typ jätte måga där å de blir trelivgt. Sen så sover vi typ ute eller något, hahha xd...
PUSS

Sommarlov!!

Hejsan, nu så är jag hemma hos Felix med Pontus, Moa och kalle :) snart kommer David oxå. Vi slutade klockan tio så jag drog hem till mej med Kalle och David, ikväll drar jag till Nova och sen till badberget :)puss

God natt då

Hejsan, nu så ligger jag och mos i sängen och ska väl snart sova.. Vi ska försöka komma upp tidigt imorron :) puss!!

Min och Moas fina tårta :D

 

Annabell och Moa

Hola! Vi slutade tolv idag :) Grmy skönt, så vi drog ett helt gäng till kårsta och tog tåget till vallentuna, haha de tog typ en timme.. Sen drog jag och Moa och solade sen mötte vi upp Annabellisen :DD Haha, vi drog till täby och käkade och gick runt i affärer :) Moa kommer hit om en timme då ska jag baka tårta till imorgon.
Sen sover hon är så fixar vi oss galet imorgon, vi har ju  S K O L A V S L U T  I N G!!!
PUSS
Bild från i hegen, en social Julia i bakrunden... xd

Fyller år om 27 dagar :DD


9 Juli, lägg de på minnet!! Haha, jag är aldrig speciellt taggad till när jag fyller år.
Men i år är jag fan super taggad :D Jag har kommit på massa saker som jag önskar mej.
Eftersim jag har en hyffsat stor släckt som alltid frgar vad jag önskar mej...
Jag håller på att funderar lite på vad jag ska göra förnågot, jag kanske drar till grönan och kollar på Ullrik men jag vet inte..Har lust och ta med brudara till fridays eller någe ♥

My heart is taken by someone i can't call mine.

You say it's to late to make it, but it's to late to try..?

Underbar dag i staden!

Dagens inköp.

Hejsan Lovers!! Vi drog in till gamla stan idag med skolan och typ gick runt, hade en bra grupp iallfall så de är jag glad för :) Sen vid ett typ drog jag, Lemonia, Moa, Kalle och David till hötorget kollade lite i affärer osv..
Sen drog jag hem till Moa ett tag och nu så är  jag hemma :) Jag funderar på att dra ut och springa en sund..
Men vi får väl se hur de blir med de, haha. P U S S
Lite bilder från idag :)

Sommar planer!!

Taggade för sommarlov eller?!
Det är jag!! Bara få slippa skolan och all stess. jag tänkte iallafall berätta lite om vad jag har planerat :) På mindsommar jag och jag till landet med Cissi, Jepser, Alex och Simon och de kommer bil hur grymt som helst, vi har en fet strand precis bakom huset som bara är våran sen har pappa köpt två vattenskotrar som vi får köra och åka ring efter, helt sjukt kul. Sen har vi hästar där och vi ska ta med alla crossar :) Så är vi där en vecka sen så ska jag bara umgås med min underbara bästavän och shoppa, bada, festa, och bara leva livet till 100% Sen så ska jag och Cissi till Kroatien :DDD Fatta vad grymt!!! OMG vad jag längtar
I slutaet av Juli så drar jag och Moa till göteborg och drar till Liseberg och sen åker vi till Ullaren och shoppar loss :D haha. :)

Sometimes you just have to erase the messagers, delite the numbers and move on.

Tränat med Lemonia på Vickes place!

Hejsan älsklingar, jag kom hem för en stund sen. Har vart hos Vicke och tränat och bara chiilat med Lemonia :)
Han gym är ju  helt amazing!! Imorgon så ska vi dra till stan med skola så de blir nog mysigt sen så stannar jag och Moa nog kvar och sätter oss i nån park och snackar lite osv om de är fint väder.
P U S S

Bortom en dröm..

Han bara stack iväg utan att vända sej om. Han springer snabbt iväg kan inte vänta på nån.Har alltid vart på väg men är han framme nån gång? Allting blev vackert när han såg hur långt bort han kom.

 

Längs fram i dubbeldäckarn

God morgon älsklingar, nu sitter jag och Cissi på bussen i tekniska. Vi börjat om en timme :) men ha en super dag!!

P U S S

 

Min dag, God natt

Hola lovers, jag älskar att jag alltid på något sätt lyckas radera allt jag har skrivit men nu provar vi igen :)
Idag va jag iallafall i särholmen och shoppade lite med nåra vänner, fick med mej ett par tights hem.
Sen drog vi till TC och mötte upp nåra vänner, sen drog vi till kungstregården och jag och moa lyckades tappa bort alla vi var med..Så de slutade med att vi stog helt själva med alla människor och kollade på alla artister och flummade...Haha. Men nu så kollar jag på film med Cissi och messar med folk. Kul liv osv..
Men vi ska nog gå och lägga oss snart för vi måste gå upp ganska tidigt imorron eftersom de tar mer än en timme för oss att  komme till skolan här ifrån. P U S S
så här söt är jag en sekunf efter jag har vaknat..

Lev farligt, dö ung. Kom till helvetet som en Kung!

USA

Köpte nya tights idag, haha :)

Mot Skärholmen och sen rix fm festivalen

Hejsan, nu så sitter jag på bussen med Cissi, Alex och Jesper vi ska till Skärholmen och sen lite senare ska vi till rix fm festivalen så de blir super!! :) ikväll kanske jag och Cissi drar till Grönan och träffat nåra men vi för se vad klockan blir eftersom de är skola fan imorron -.-" men ha en bra dag. Puss

Dagnes inköp

Min dag

Hejsan bloggen, jag kom hem för ett tag sen. Imorse drog jag och Cissi till Sickla centrum och shoppade lite :)
Sen drog vi hem en stund och fixade oss osv.. Sen drog vi vidare till grönan och träffade några killar, haha
Nu så sitter jag iallafall och kollar på skräckis med Alex, Jepser och Cissi. Puss
Alex och jag för typ fem minuter sen xd
heta grabbar de där

Shopping med fina Cissi

Ditt äckel, jag kan leva utan dej och le ändå!!

The grudge maraton ikväll!

Ikväll blir de skräckisar med Cissi, Alex, Jesper och Viktor. Vet inte om nån mer ska vara med men de blir super :) Puss ha en bra kväll

 

Pics

Sitter och kollar på lillabloggen på lektionen :)

Hejsan älsklingar, nu så sitter jag på lektion och kollar på lilla bloggen. Hahah :) puss

Jag skulle kunna förvandla mitt hjärta till glas men ändå våga lägga de i din hand.

Tips!

När du är arg eller ledsen. gå ut och spring!! Det är typ de bästa man kan göra bara springa helt själv i skogen med musiken på högsta och bara sammla alla tankar. Det är verkligen ett tips från mej till er!

Få redan på mer tråkig info om mej..

Hittade de här på nån random blogg, så efter som jag inte har något liv så kände jag för att svara..haha
Vad har du på dej just nu? svar:
Mjukisar och magtröja :)

Vem kramade du senast? Svar:
Elias tror jag.. eller Robin? (haha)

Hur gammal är du om fem år? svar:
18/19

Vem ringde du senast? Svar:
David plutt

Hur många kuddar har du i sängen? Svar:
5 typ

Kan du spela poker? Svar:
Nej

När kysste du senast en i motsatta kön? Svar:
Idag

När kysste du senast en i samma kön? Svar:
idag xd (puss)

Tycker du om att mysa? Svar:
Jaa

Vad har du för ringsignal? Svar:
Iphones standard

Läser du dagstidningen? Svar:
Nej.

Hur vill du att din kille ska vara? Svar:
Längre än jag, snygg, snäll, bruna eller blåa ögon. Inte överbeskydande!!

Svär du ofta? Svar:
ja..

Vad ska du göra i helgen? Svar:
Vara med Cisisi, Gröanan

Är du hel svensk? Svar:
Nej

Favorit artist? Svar:
Riahanna!!

Har du instagram? Svar:
Självklart, Juliakarlssson FÖLJ MEJ

Vad är bäst, förhållande eller singel? Svar:
svårt, men jag ser förhållanden som ett fängelse, så singel och fri ;)

Sommar eller vinter? Svar:
SOMMMMAAAR!!!!!!

Utomlans eller sverige? Svar:
Utsomlans!

Är du nöjd med dej själv? Svar:
Nej

Om du fick ändra tre saker på dej själv vad skulle de vara? Svar:
Mina födelsemärken, mina ben och mina öron!!



Min dag

Hejsan sötnosar! Idag har de vart värsta chill dagen i skolan, fört kollade vi på film till typ 11 sen gjorde vi fruktsallad :) Haha, När vi hade slutat så träffade jag Annabell och vi drog till haket och träffade Ralle, Elias, Fabbe och Natta tror jag att de var :) Så de var trevligt. Imorron så blir de väl gröanan med min underbara Cissi.
Om de regnar så kollar vi väl på nån skräckis med våra vänner och slaggar i huddinge :)
P U S S  ♥

Saknar tiderna med dej, min älskade korvstroganof.

När våra blickar möts så känns de så rätt...

Allt jag gör, gör jag för dej, ja varje andetag

Videoblogg!

haha, jag orkar inte..Jag ska alltid lyckas med dom där sjukt snygga stillbilderna!!
Jag är medveten om at jag ser ut som ett helvete, men jag bjuder på de. P U  S S
Jag vet att den fassnar mitt i allt typ i 20 sekunder, men de fortsätter efter en stunt.
Grymt snygg där oxå (y)

Mamma❤


image description
image description
image description
image description

 

BEKÄNNELSER

Jag hatar när nån rör mina kinder eller kommenterar mina öron.
Jag hatar att vara hemma.
Jag har två födelsemärken på magen och jag hatar dom
Jag märkre just att jag har med ordet "hatar" i alla tre berkännelser här över
Jag umgås oftare med killar än tjejer, tycket de är sjukt mycket roligare!! Finns såklart undantag.
Jag blir sjukt depprimerad när de regnar.
Jag kommer verkligen inte på något mer att skriva.
Riahnna är min förebild, har en affisch på henne över min säng och en Riahnna tröja.

Igår kändes de som Fredag och idag känns de som Söndag...

God morogon lover. Jag vaknade för ett tag sedan och nu gör jag inte så mycket håller på att redigera massa bilder och kollar på tv :) Idag vet jag inte vad som händer, träffar väl någon eller nåt.
Det är ju sjukt skönt att de bara är en vecka kvar till sommarlov!! Helt awesome.
Men jag har inte så mycket mer att dela med mej av så vi hörs lite senare, ska försöka uppdatera mycket idag.
P U S S

the worst thing you can do to a girl is compare her to another girl.

Niklas och Lemonia

Hola! Jag kom hem precis har vart i vallentuna med Niklas och lemonia, så de va trevligt :) vi va först hos fabbe sen drog vi hem till lemonia och efter de till vallentuna. Puss!!

:)

Fabians place!

Hejsan, nu så sitter jag hos Fabian med Lemonia och Rasmus :) ikväll så drar jag och lemonia på bio, så de blir trevligt. Puss

Snälla gör mej hel, för du är allt jag ser.

Jag älskar dej mer än allt annat på hela jorden.

Moa slaggar här

Hola!! Jag och Moa kom nyss hem till mej och vi sitter i soffan och är allmänt sociala med våra kära telefoner... Imorron så tror jag att vi ska träffa Annabell :) så de blir trevligt. Puss

Haket 👌

Hejsan, nu så sitter jag på haket och Chillar med kompisar, snart drar jag hem till Moa och bara tar de lungt, är sjukt seg idag.. Puss

Sov Julia sov!!!

Helt galet

Hello!! Jag kom precis hem är helt slut i bena! Det hat iallafall vart fullt ös hela kvällen. Var grymt kul! Jag blev dock trampad på fötters femtioelva fucking gånger av en käring med klackar... Haha men puss på er!

Dagens outfit och facelook

Tröja: Bik Bok
Linne: Vero Moda
bandeau: Gina Tricot
Jeans: H&M

Jag har legat i sängen tills nu..?

God morgono, vaknade typ vid tolv och jag har legat kvar i sängen i tre timmar nu, kul. Haha, men jag är ganska lite på mitt bästa humör, vilket jag inte var igår heller... Men de blir de ändring på nu!! Jag håller på att planera kvällen med Cissi :D Vi åker vid halv fem typ så är de först förbans och skit, sen böjar pitbull spela vid halv åtta
Så jag kommer nog komma hem sen ikväll, vilken inte är så kul eftersom de är skola imorron, men jaja :))
Dennis bror!! ♥

Den känslan är som när man har sätt igenom en lögn.

Pitbulls konser imorgon med Cissi då!!

Hejsan, jag kom nyss hem har vart på haket och i vallentuna med massa folk :) imorron så ska jag och Cissi gå på pitbull :D kommer säker bli grymt!! Puss

Min kväll har spenderats med dom här människorna +nåra bakom mej

-

Ny skolavslutnings klänning! :)

Mina gosiar! ^^

God morron! Jag sitter i soffan och myser med mina pluttisar Annabell och
Moa :) vi väntar på att mina mor ska komma hem med frulle till oss.. Ha en bra dag, puss

 

Har en sovande Moa bredvid mej..

Hejsan, vi kom nyss hem och Moa la sej i sängen och somnade direkt :) imorron drar vi och Annabell ganska tidigt till kista och shoppar lite, så de blir mys!! Har iallfall haft en bra kväll, älskar er alla. Puss

 

Mot Vallentuna

Hejsan, nu är jag på väg till Vallentuna med mina fina vänner, Dennis, Moa, Annabell, David, vicke och Emma :) Moa slaggar hos mej ikväll så de blir mys, hat färgat håret idag btw, Moa fick leka frisör ;) puss

 

Fredag!!!!

God morgon älsklingar, nu så sitter jag i skolan. Sjukt skönt med fredag ju? :) ikväll blir de antagligen haket men först drar jag hem till min älskade vän Moa. Men ha en bra helg så hörs vi senare, puss på er.

 

RSS 2.0