Simply amazing

sjukling här

hejsan, Var hemma från skolan igår, Vickan Pickanv ar här hela dagen så de var trevligt iallafall. Jag är hemma idag oxå de suger och vara sjuk på en Fredag...men jaja. Jag och Victoria har gryma planer för lovet ;)
Jag färgade håret svart i tisdags btw, eller de är typ jätte mörk brunt men de ser typ svartt ut... Men nu ska jag gå ner och göra en chilatte och sen kolla på Andra Avenyn och hoppas på att jag blir frisk så jag kan gå ut ikväll!

Min helg

Jag tänkte berätta lite om vad jag har gjort i i helgen, i fredag drog jag till Victoria så chillade vi där litt sen drog vi ut osv. Slaggade iallafall där sen i lördags så drog vi till Ikea som dom coolingarna vi är haha de tog typ en timme och 40 minuter att åka dit men lätt värt de. Vi käkade och åkte runt på lagret. Haha :D sen träffade vi lite folk i centrum på kvällen. Ja och vad har jag gjort idag då..? Jo lilla Julia var kollat på goste whisper i 5 timmar! Haha

Men här är lite bilder på mig och världens bästa tjej

Tillbaka babes!

Hejsan hoppsan, de var ett tag sen. Som ni kanske har märkt så tog jag en liten bloggpaus men nu är jag tillbaka på banan igen :) Ska föröska att hålla uppdateringen bra men vi får se var de leder helt enkelt. Ska försöka fixa ny design osv. Men nu så ska jag fixa lite med bloggen så de ser lite roligare ut. Hörs snart!!
 
RSS 2.0